Zoeken

Vergelijken

Veilig

Vertrouwd

Welkom bij Vuurkorf Idee

Vind jouw nieuwe vuurkorf, kachel of sfeerhaard via vuurkorfidee.nl

Neem een kijkje op de site van vuurkorfidee.nl en doe ideeën op voor jouw nieuwe vuurkorf voor in de tuin. Ben je al een tijdje op zoek naar een kachel of sfeerhaard van bijvoorbeeld Tristar om een intieme, warme en huiselijke sfeer te creëren buitenshuis tijdens verjaardagpartijtjes of slagingsfeestjes? De kans is groot dat je in dat geval bij vuurkorfidee.nl zult slagen omdat je de keuze hebt uit meer dan tweehonderd artikelen. Vuurkorfidee.nl is een veilige en vertrouwde vergelijkingssite dat via een verkoopplatform de items en artikelen van sites als decoaction.nl beschikbaar stelt aan een groot publiek.

Kom meer te weten over de diverse tuinhaarden en barbecues die er aangeboden worden

Naast sfeerhaarden en vuurkorven biedt vuurkorfidee.nl ook diverse barbecues van verschillende merken als Happy Home of BBQ Collection aan. Sommige van de barbecues komen met en anderen zonder wielen. Door op de knop ‘meer info’ bij een product te klikken, vergaar je extra details over merk, levertijd en verzendkosten van een bepaald artikel. Naast tuinhaarden van Gardeco of Green-lab zijn er ook verscheidene sfeerhaarden verkrijgbaar tegen voordelige prijs-kwaliteitverhoudingen. Of je neemt een metalen vuurkorf van Esschert Design of Mica Decorations.

Zorg voor extra ambiance en warmte in jouw tuin

Niet alleen zijn de sfeerhaarden en vuurkorven geschikt voor extra ambiance tijdens familiaire aangelegenheden maar ook verhogen ze de sfeer van jouw tuin. Daarnaast kun je lekker de handen warmen aan de vuurplaats want de vuurbollen en -schalen zorgen voor extra warmte in jouw tuin. Of je verhit er met jouw kinderen marshmellows aan een stokje. Neem bijvoorbeeld een vuurschaal van barbecook of Redfire van een bepaalde diameter of bekijk online het aanbod aan stilistisch vormgegeven terraskachels, terrasverwarmers en tuinhaarden. Je zult jouw ogen uitkijken wanneer je  jouw blik laat vallen op vuurkorfidee.nl.

Vuurkorfidee.nl biedt artikelen aan die direct leverbaar zijn

De diverse artikelen die op vuurkorfidee.nl te vinden zijn, zijn met het nodige vakmanschap vervaardigd en zullen zeer zeker prijken in jouw tuin. Zo is er bijvoorbeeld ook een vuurbol verkrijgbaar in fraai wildernisthema met daarin herten verwerkt en afgebeeld. De vuurhaarden en -schalen zijn direct leverbaar en worden binnen no time bij jou thuis op de stoep afgeleverd, verpakt in een houten krat. Het aanbod dat vuurkorfidee.nl inmiddels in de loop der tijd op heeft gebouwd is nog steeds groeiende en je kunt dus uitbreiding van het assortiment verwachten.

Stem jouw zoekactie voor een vuurkorf of -haard af op jouw wensen en budget

Verfijn jouw zoekactie door op de categorieën te klikken of gebruik desnoods de zoekbalk. Daarnaast kun je jouw zoekactie toespitsen op prijsklasse of kleuren als bruin, grijs of zwart. Op deze manier vind je een vuurkorf, -haard of -schaal die past bij jouw tuin, wensen en budget en zo maak je jouw nieuwe aankoop iets persoonlijks. Natuurlijk kun je de diverse artikelen die via vuurkorfidee.nl aangeboden worden ook aan familie, vrienden of kennissen cadeau doen aangezien de vuurhaarden en -schalen een universele uitstraling hebben en passen in eenieders tuin.

Onze 3 meest bekeken artikelen

Napoleon | Inbouw BBQ | Legend 485 | Black OP=OP

Napoleon | Inbouw BBQ |...

 
Prijs: € 899.00

Met de aankoop van een inbouwgrill hebt u het beste van twee werelden. De Legend 485 van Napoleon biedt ongeƫvenaarde prestaties en duurzaamheid, zonder aan stijl in te boeten....

Meer informatieDirect bestellen
Fonteyn.nl
Napoleon | BBQ Rogue XT425 | Zwart

Napoleon | BBQ Rogue...

 
Prijs: € 999.00

Napoleon | BBQ Rogue XT425 | Zwart

Meer informatieDirect bestellen
Fonteyn.nl
Happy Cocooning | Terrashaard Bowl | Antraciet

Happy Cocooning |...

 
Prijs: € 939.00

Happy Cocooning Bowl Terrashaard Antraciet

Meer informatieDirect bestellen
Fonteyn.nl