Zoeken
Vergelijken
Veilig
Vertrouwd
Vroeger rookten we vlees om ervoor te zorgen dat het langer houdbaar bleef. Rook verdampt de sappen en conserveert het rauwe materiaal zodat moeder altijd vlees uit de voorraadkast kon halen en het gehele jaar vlees kon serveren. Nu is het zo dat we een andere wens willen vervullen met roken- veel mensen houden van de delicate rooksmaak van bijvoorbeeld gerookte zalm, ham en ander gebarbecued vlees. Roken is één van de grootste trends binnen barbecueën. Over het algemeen dien je een keuze te maken tussen smoking dust, houtsnippers en houtblokjes. Smoking dust wordt gebruikt voor koud roken, houtsnippers zijn perfect voor kort roken en houtblokjes zijn ideaal voor het low & slow roken.
De iKamand brengt de kunst van barbecueën bij lage temperatuur binnen ieders bereik....
Meer informatieJe begint bij de basis: het EGG Frame.n Die komt inclusief rvs rooster level, haakjes...
Meer informatieMet de Wood Storage tovert u een stapel hout om in een decoratieve wand. Op de bovenste...
Meer informatieDe beproefde eikenhouten pellets bieden de perfecte balans tussen een zachte, rokerige...
Meer informatieGeniet u ook zo van gerookte gerechten? Deze maakt u heel eenvoudig met uw eigen...
Meer informatie